KoszykTwój koszyk jest pusty ...

Producenci

Kategorie

  • Authorized Trec Nutrition

Opinia o produkcie

Najlepsze jabłko jakie stosowałem, a ci co mówią że nie ma różnicy jaka to kreatyna będzie to widac że nie próbowali Cm3
Ocena produktu 5/5

Chmura tagów

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Strona główna1 » Opinie

Opinie

Creatine Z3 160 caps - Beltor

Creatine Z3 160 caps - Beltor

Ocena produktu 5/5

Polecam.Jedna z lepszych kreatyn jakie do tej pory stosowałem.

Autor opinii: Luck
Data napisania recenzji: 10-10-2018

Carbonium - 1000g

Carbonium 1000g - Beltor

Ocena produktu 5/5

Według mnie najlepszej jakości węglowodany na rynku :). Dobry i niechemiczny smak. Węgle te biorę głównie po treningu siłowym i faktycznie przyspieszają regenerację potreningową, jakby szybciej wracają…

Autor opinii: sami
Data napisania recenzji: 02-10-2018

RĘKAWICE MMA BLADE Red - Beltor

RĘKAWICE MMA BLADE Red - Beltor

Ocena produktu 5/5

Dobrze dopasowują się do rąk, solidnie wykonane. Polecam wszystkim.

Autor opinii: Miłosz1993
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Skakanka Alu Heavy - Beltor

Skakanka Alu Heavy - Beltor

Ocena produktu 5/5

Rączki skakanki pewnie trzymają się w dłoni. Solidne wykonanie. Polecam ten produkt z czystym sumieniem.

Autor opinii: Miki Mause
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Glutabold 90 + 30 caps - Beltor

Glutabold 90 + 30 caps - Beltor

Ocena produktu 5/5

Stosuję od dłuższego czasu i generalnie oceniam produkt na +. Szybsza regeneracja mięśni i jakby lepsze samopoczucie na trenigach :)

Autor opinii: Edek
Data napisania recenzji: 28-09-2018

Czapka Move Czarna - Beltor

Czapka Move Szara - Beltor

Ocena produktu 5/5

Bardzo ciepła i wygodna czapka. Nie przepuszcza wiatru.

Autor opinii: tomson
Data napisania recenzji: 25-09-2018

Red Wolf 90 + 30 cap - Beltor

Zestaw Whey Grand 2kg + Red Wolf 90 kaps. gratis - Beltor

Ocena produktu 5/5

Moim zdaniem najlepsze białko jakie kiedykolwiek jadłem. Smak truskawkowy wyrywa z butów. Jakościowo spełnia moje wymagania w 100 %. Przed tym produktem nie da się przejść obojętnie. POLECAM

Autor opinii: Koleś
Data napisania recenzji: 24-09-2018

Tarcza Tajska T5 Curved - Beltor

Tarcza Tajska T5 Curved - Beltor

Ocena produktu 5/5

Super tarcza, Dobrze amortyzuje, Jest lekka, Bardzo dobry materiał. Bardzo gorąco polecam!

Autor opinii: Tadzik
Data napisania recenzji: 24-09-2018


Płatności PAYU
CentrumKulturystyki.pl - Największe Centrum Kulturystyki i Fitness

UWAGA: Opisy produktów oraz zdjęcia zawarte w sklepie internetowym centrumkulturystyki.pl są własnością sklepu Centrum Kulturystyki i ich kopiowanie w części lub w całości jest ZABRONIONE! Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl